Vi Blanc Añada Roger Marsal - Castelo de Pedregosa

Vi Blanc Añada Roger Marsal - Castelo de Pedregosa

5,94 €

20008

Vi Blanc Añada Roger Marsal - Castelo de Pedregosa <p> </p> <p>Vi ecològic de gran qualitat, elaborat de manera tradicional, sense ús de productes químics. Un vi capaç de ser el protagonista dels seus esdeveniments més especials i festius. Roger Marsal és la màxima expressió pel respecte amb la natura i la sensibilitat del consumidor més exigent.</p> <p>Varietats: Chardonnay (45%), Xarel.lo (35%) i Parellada (20%)</p> <p>Elaboració: Respectant els processos biològics naturals, amb vins procedents d'agricultura ecològica sense utilització de productes químics de síntesi a la més pura tradició artesanal.</p>
4,91 €

 

Vi ecològic de gran qualitat, elaborat de manera tradicional, sense ús de productes químics. Un vi capaç de ser el protagonista dels seus esdeveniments més especials i festius. Roger Marsal és la màxima expressió pel respecte amb la natura i la sensibilitat del consumidor més exigent.

Varietats: Chardonnay (45%), Xarel.lo (35%) i Parellada (20%)

Elaboració: Respectant els processos biològics naturals, amb vins procedents d'agricultura ecològica sense utilització de productes químics de síntesi a la més pura tradició artesanal.