Brou de Verdures Eco - Amandin - 1 L.

Brou de Verdures Eco - Amandin - 1 L.

4,40 €

Brou de Verdures Eco - Amandin - 1 L. <h1><span style="font-size: 25px; color: #444444; line-height: 2em; text-transform: uppercase; background-color: inherit;">BROU DE VERDURES ECO</span></h1> <p><span style="font-size: 11px; line-height: 1.8em;"><br /></span></p> <p><span style="font-size: 11px; line-height: 1.8em;">En la preparació de paelles, salses, guisats ... </span></p> <p>El Brou de Verdures Amandin et permet preparar els millors receptes. És la base perfecta per als teus guisats, salses, paelles ... També pots preparar un consomé o una deliciosa sopa amb el teu pasta preferida. Està elaborat amb ingredients procedents de l'agricultura ecològica i té un baix contingut de greixos. A més no té gluten, pel que és ànec per a persones celíaques. Consulta la nostra web www.recetas.amandin.comdonde trobaràs interessants receptes per preparar amb aquest brou.</p> <p>Amandin et recomana seguir una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.</p> <p>Ingredients: Aigua, hortalisses * (pastanaga, ceba, col, tomàquet, api, porro i all), maltodextrina *, midó de mandioca *, sal marina, oli vegetal * (gira-sol i oliva), farina d'arròs *, aroma natural i espècies * (cúrcuma).</p> <p>(*) Ingredients ecològics.</p>
4,00 €

BROU DE VERDURES ECO


En la preparació de paelles, salses, guisats ... 

El Brou de Verdures Amandin et permet preparar els millors receptes. És la base perfecta per als teus guisats, salses, paelles ... També pots preparar un consomé o una deliciosa sopa amb el teu pasta preferida. Està elaborat amb ingredients procedents de l'agricultura ecològica i té un baix contingut de greixos. A més no té gluten, pel que és ànec per a persones celíaques. Consulta la nostra web www.recetas.amandin.comdonde trobaràs interessants receptes per preparar amb aquest brou.

Amandin et recomana seguir una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.

Ingredients: Aigua, hortalisses * (pastanaga, ceba, col, tomàquet, api, porro i all), maltodextrina *, midó de mandioca *, sal marina, oli vegetal * (gira-sol i oliva), farina d'arròs *, aroma natural i espècies * (cúrcuma).

(*) Ingredients ecològics.