Brou d'Escudella Eco - Amandin - 1L.

Brou d'Escudella Eco - Amandin - 1L.

4,40 €

Brou d'Escudella Eco - Amandin - 1L. <h1>Brou d'escudella Eco</h1> <p> </p> <p>Per a una alimentació sana i natural <br />Hem seleccionat ingredients naturals i ecològics en l'elaboració del caldo d'escudella Amandin, perquè d'una manera fàcil, pràctica i saludable, puguis cuinar tot tipus de receptes que necessitin incorporar un bon brou.</p> <p>Els brous ecològics Amandin són ideals per a l'alimentació de tota la família, i una agradable manera de cuidar-se. Estan elaborats amb els millors ingredients procedents de l'Agricultura Ecològica, i són la millor opció per als que presenten algun tipus d'al·lèrgia o intolerància alimentària ja que no contenen gluten, ni lactosa ni proteïnes làcties.</p> <p>Amandin et recomana seguir una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.</p> <p>Ingredients: Brou d'escudella*: aigua, midó de mandioca *, maltodextrina de blat de moro *, sal marina, fècula de blat de moro *, extracte de llevat *, greix vegetal *, oli d'oliva *, extracte de carn de vedella *, hortalisses * (ceba, api i pastanaga), carn de vedella *, espècies * (cúrcuma, pebre, nou moscada, romaní i all), carn i greix de pollastre *, aroma natural. Conté ou. <br />(*) Ingredients ecològics.</p>
4,00 €

Brou d'escudella Eco

 

Per a una alimentació sana i natural
Hem seleccionat ingredients naturals i ecològics en l'elaboració del caldo d'escudella Amandin, perquè d'una manera fàcil, pràctica i saludable, puguis cuinar tot tipus de receptes que necessitin incorporar un bon brou.

Els brous ecològics Amandin són ideals per a l'alimentació de tota la família, i una agradable manera de cuidar-se. Estan elaborats amb els millors ingredients procedents de l'Agricultura Ecològica, i són la millor opció per als que presenten algun tipus d'al·lèrgia o intolerància alimentària ja que no contenen gluten, ni lactosa ni proteïnes làcties.

Amandin et recomana seguir una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.

Ingredients: Brou d'escudella*: aigua, midó de mandioca *, maltodextrina de blat de moro *, sal marina, fècula de blat de moro *, extracte de llevat *, greix vegetal *, oli d'oliva *, extracte de carn de vedella *, hortalisses * (ceba, api i pastanaga), carn de vedella *, espècies * (cúrcuma, pebre, nou moscada, romaní i all), carn i greix de pollastre *, aroma natural. Conté ou.
(*) Ingredients ecològics.