Brou de Pollastre Eco - Amandin - 1 L

Brou de Pollastre Eco - Amandin - 1 L

4,40 €

Brou de Pollastre Eco - Amandin - 1 L <h1>Caldo de Pollastre Eco</h1> <p> </p> <p>Prepara un consomé, una sopa ... tan sols <span style="font-size: 11px; line-height: 1.8em;">afegeix la teva pasta preferida.</span></p> <p>Hem seleccionat ingredients naturals en l'elaboració del Caldo de Pollastre Amandin perquè de forma fàcil, pràctica i saludable puguis cuinar tot tipus de receptes.</p> <p>Els vins ecològics Amandin són ideals per a l'alimentació de tota la família, i una agradable manera de cuidar-se. Estan elaborats amb els millors ingredients procedents de l'agricultura ecològica, i són la millor opció per als que presenten algun tipus d'al·lèrgia o intolerància alimentària ja que no contenen gluten, ni lactosa ni proteïnes làcties.</p> <p>Amandin et recomana seguir una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.</p> <p>Ingredients: Aigua, hortalisses * (ceba, pastanaga, porro i api), sal marina, farina d'arròs *, maltodextrina *, midó de mandioca *, carn i greix de pollastre *, oli vegetal * (gira-sol i oliva), espècies * (cúrcuma, pebre, nou moscada i romaní) i aroma natural (conté ou).</p> <p><span>(*) Ingredients ecològics.</span></p>
4,00 €

Caldo de Pollastre Eco

 

Prepara un consomé, una sopa ... tan sols afegeix la teva pasta preferida.

Hem seleccionat ingredients naturals en l'elaboració del Caldo de Pollastre Amandin perquè de forma fàcil, pràctica i saludable puguis cuinar tot tipus de receptes.

Els vins ecològics Amandin són ideals per a l'alimentació de tota la família, i una agradable manera de cuidar-se. Estan elaborats amb els millors ingredients procedents de l'agricultura ecològica, i són la millor opció per als que presenten algun tipus d'al·lèrgia o intolerància alimentària ja que no contenen gluten, ni lactosa ni proteïnes làcties.

Amandin et recomana seguir una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.

Ingredients: Aigua, hortalisses * (ceba, pastanaga, porro i api), sal marina, farina d'arròs *, maltodextrina *, midó de mandioca *, carn i greix de pollastre *, oli vegetal * (gira-sol i oliva), espècies * (cúrcuma, pebre, nou moscada i romaní) i aroma natural (conté ou).

(*) Ingredients ecològics.