Beguda de Civada bio Sense Gluten - La Finestra sul cielo - 1 L.

Beguda de Civada bio Sense Gluten - La Finestra sul cielo - 1 L.

2,45 €

1FREBEAV

Beguda de Civada bio Sense Gluten - La Finestra sul cielo - 1 L. <p> </p> <p>La beguda de civada sense gluten de La Finestra Sul Cielo ESAA elaborada amb un tipus de civada naturalment lliure de gluten que es cultiva al nord d'Alemanya. Està certificada com gluten free en contenir menys de 20 ppm ( parts per milió ) i és l'única del mercat amb aquestes característiques . Per garantir la qualitat final del producte i la possible contaminació creuada, es realitzen exhaustius controls durant el procés productiu , des de la recol · lecció de la llavor fins l'empaquetat del producte final .</p> <p><strong>El primer pas : control abans de cada collita</strong></p> <p>La civada sense gluten utilitzada per a l'elaboració d'aquesta beguda es conrea seguint unes pautes molt estrictes . És per això que abans de cada collita diversos experts de qualitat visiten les granges on es conrea el gra , amb el propòsit de comprovar la qualitat de les llavors amb les que s'elaborarà el producte final .</p> <p><strong>Emmagatzematge i transport</strong></p> <p>S'empaqueta el gra en bosses segellades d'alumini per assegurar que no hi ha contaminació durant el transport fins a la fàbrica on s'emmagatzema i s'empaqueta garantint , mitjançant neteges eficaços i controls de qualitat , l'absència de gluten .</p> <p><strong><span style="font-size: 10.909090995788574px; line-height: 1.8em;">Anàlisi durant el procés productiu</span></strong></p> <p>Abans de produir la beguda , totes les màquines es netegen a fons per evitar qualsevol possibilitat de contaminació . A més , al final de cada lot , s'analitza de nou el producte ja envasat realitzant un control final que acredita que la beguda de civada sense gluten de La Finestra Sul Cielo està certificada com Gluten Free .</p> <p><strong>Ingredients</strong></p> <p>Aigua de manantial, civada* (sense gluten)(11%), oli de llavors de girasol*, sal marina.</p> <p>* d'agricultura ecológica</p> <p> </p> <table class="table2" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tbody> <tr> <td colspan="2"> <p><strong>Valors nutricionals per 100gr</strong></p> </td> </tr> <tr> <td class="tit">Valor energétic</td> <td width="40"> </td> </tr> <tr> <td class="tit">     Kcal.</td> <td width="40">43</td> </tr> <tr> <td class="tit">     Kj.</td> <td width="40">181</td> </tr> <tr> <td class="tit">Carbohidrats (gr)</td> <td width="40">6.1</td> </tr> <tr> <td class="tit">Proteïnes (gr)</td> <td width="40">0.8</td> </tr> <tr> <td class="tit">Glúcids solubles (gr)</td> <td width="40">4.1</td> </tr> <tr> <td class="tit">Greixos (gr)</td> <td width="40">1.6</td> </tr> <tr> <td class="tit">Monoinsaturats (gr)</td> <td width="40">0.4</td> </tr> <tr> <td class="tit">Saturats (gr)</td> <td width="40">0.4</td> </tr> <tr> <td class="tit">Poliinsaturat (gr)</td> <td width="40">0.8</td> </tr> <tr> <td class="tit">Fibra (gr)</td> <td width="40">0.3</td> </tr> <tr> <td class="tit">Sodi (gr)</td> <td width="40"> <p>0.04</p> <p> </p> </td> </tr> </tbody> </table>
2,23 €

 

La beguda de civada sense gluten de La Finestra Sul Cielo ESAA elaborada amb un tipus de civada naturalment lliure de gluten que es cultiva al nord d'Alemanya. Està certificada com gluten free en contenir menys de 20 ppm ( parts per milió ) i és l'única del mercat amb aquestes característiques . Per garantir la qualitat final del producte i la possible contaminació creuada, es realitzen exhaustius controls durant el procés productiu , des de la recol · lecció de la llavor fins l'empaquetat del producte final .

El primer pas : control abans de cada collita

La civada sense gluten utilitzada per a l'elaboració d'aquesta beguda es conrea seguint unes pautes molt estrictes . És per això que abans de cada collita diversos experts de qualitat visiten les granges on es conrea el gra , amb el propòsit de comprovar la qualitat de les llavors amb les que s'elaborarà el producte final .

Emmagatzematge i transport

S'empaqueta el gra en bosses segellades d'alumini per assegurar que no hi ha contaminació durant el transport fins a la fàbrica on s'emmagatzema i s'empaqueta garantint , mitjançant neteges eficaços i controls de qualitat , l'absència de gluten .

Anàlisi durant el procés productiu

Abans de produir la beguda , totes les màquines es netegen a fons per evitar qualsevol possibilitat de contaminació . A més , al final de cada lot , s'analitza de nou el producte ja envasat realitzant un control final que acredita que la beguda de civada sense gluten de La Finestra Sul Cielo està certificada com Gluten Free .

Ingredients

Aigua de manantial, civada* (sense gluten)(11%), oli de llavors de girasol*, sal marina.

* d'agricultura ecológica

 

Valors nutricionals per 100gr

Valor energétic 
     Kcal.43
     Kj.181
Carbohidrats (gr)6.1
Proteïnes (gr)0.8
Glúcids solubles (gr)4.1
Greixos (gr)1.6
Monoinsaturats (gr)0.4
Saturats (gr)0.4
Poliinsaturat (gr)0.8
Fibra (gr)0.3
Sodi (gr)

0.04